Punt d'or per seguir líders!
Escrit per Jordi Gastó diumenge, 24 de novembre del 2013
PDF Imprimeix Correu electrònic
Primer Equip - Cròniques

 

El Llagostera seguirà una setmana més ocupant la primera plaça de la classificació del grup 3 de Segona B després d’aconseguir un valuós punt davant un potentíssim rival. Per primer cop aquesta temporada els blaugrana no han aconseguit guanyar en lliga a casa, però el seu esforç enfront un dels ‘grans’ ha estat enorme i ha permès sumar i mantenir-se com a líders. El Nàstic ha estat l’equip que aquesta lliga més ha aconseguit complicar les coses als gironins al Municipal. Un equip amb futbolistes d’altíssim nivel com correspon a un conjunt que te com a únic objectiu el retorn al futbol professional.

El Llagostera ha sabut treballar molt i bé, especialment en defensa, per contrarrestar el potencial grana. A més, l’inici dels gironins ha estat bo, amb toc i rapidesa, i Jordi López i Eloy Gila han estat els primers encarregats d’intentar superar la seguríssima defensa tarragonina. La qualitat grana s’ha pogut comprovar a la primera acció ofensiva, als 6 minuts. El xut de Rocha, en bona posició, ha sortit fora. Una rematada fora de Tarradellas ha posat fi al lleuger domini local, i després d’uns compassos de poc encert, el Nàstic ha guanyat pes al mig del camp i ha tingut més temps la pilota. Abans dels descans, Moragón ha estat sensacional en aguantar molt bé davant Perera en un mà a mà i ha acabat rebutjant la pilota.

A la represa el conjunt visitant ha continuat molt ben posicionat, ferm en defensa i creant superioritats al mig del camp. El Llagostera, treballador com mai, no ha pogut decidir avui en l’estratègia i ha buscat la seva oportunitat a les contres. Altre cop Moragón (58’) ha aturat una rematada centrada del perillós però poc encertat Perera, abans que el Llagostera donés un pas endavant i, amb l’alè dels seus aficionats, s’apropès, ara sí, a l’àrea de Reina. El públic ha demanat penal en una empenta a Eloy Gila, i Tarradellas ho ha provat des de lluny (65’).

Després ha arribat una centrada-xut d’Álex Cruz que ha acabat enviant a córner el porter visitant i una altre acció, molt clara, del mateix jugador canari. Verdú li ha tret una pilota que ja anava a afusellar al segon pal... En temps d’afegit, un cop de cap de Jean Luc fora ha estat l’ultima opció de gol d’un partit molt treballat, clàssic de Segona B, en què el punt sumat ha estat molt ben valorat pels homes d’Alsina i Carrillo.

LLAGOSTERA 0 - NÀSTIC 0
Lliga · Jornada 15 · Municipal de Llagostera ·  400 espectadors.

Llagostera: Moragón, Masó, Vallho, Lobato, Enric Pi, Jordi López, Álex Cruz, Pitu (Tito, 74’), Sellarès, Eloy Gila (Nuha, 90’) i Tarradellas (Fullana, 66’).

Nàstic: Reina, Juanjo, Verdú, Xisco Campos, Pablo Marí, David Sánchez, Jean Luc, David Rocha, Lago Junior, Perera (Querol, 74’) i Ferran Giner (Marcos, 60’).

Àrbitre: Soto Grado (Comitè de La Rioja). Ha amonestat Lobato (Llagostera) i David Sánchez, Pablo Marí i Ferran Giner (Nàstic).

Gols: cap.

 

Fotos: Isaac Navarra